Uit in eigen land!

Evenement in Nederland

Uit in eigen land? Heerlijk samen met collega’s of zakelijke relaties de buitenlucht in om gezellig met elkaar weer de verbinding op te zoeken. Wij hebben onderstaand de mogelijkheden voor evenementen in eigen land op een rijtje gezet. Uiteraard stellen wij graag een op maat gemaakt programma samen op basis van uw wensen.

Noorderland

In het uiterste noorden van Nederland vind je de Waddeneilanden. Omringt door de Waddenzee is dit een van de mooiste plekjes in Nederland met een dynamische omgeving, een heerlijke bries en natuurlijk veel natuur. Niet voor niets staan de Waddeneilanden op de Werelderfgoedlijst van UNESCO!

Proef de verse visgerechten en oesters tijdens een culinair diner of ervaar de sensatie van Wadlopen samen met uw collega’s. Geniet fietsend van de frisse zeelucht langs de kust en de prachtige vergezichten. Dit maakt de Waddeneilanden de perfecte bestemming voor uw zakelijke evenement.

De Veluwe

Samen met uw team of zakenrelaties overnachten midden in het hart van de Veluwe met de prachtige natuur in een bosrijk gebied voor de deur. Dit is de plek om actieve, recreatieve en/of creatieve outdooractiviteiten te ondernemen.

Samen actief in beweging en verbinding! Denk bijvoorbeeld aan een avontuurlijke mountainbiketocht, legertruckdropping, boogschieten of een creatieve workshop met in de avond een uitgebreid verzorgd BBQ-diner.

Uitwaaien aan de kust

Uitwaaien aan de Nederlandse kust? Dat kan! De Nederlandse kustlijn is meer dan vijfhonderd kilometer lang, u hoeft dus niet in het vliegtuig te stappen voor een evenement aan het strand. Op de brede stranden van Zandvoort of in Scheveningen is meer dan genoeg ruimte om diverse beachgames en/of watersport activiteiten te organiseren.

Samen met collega’s zeilen, suppen, blokarten of powerkiten (vliegeren met grote matrassen), waarna een gezellige, volledig verzorgde borrel op een unieke locatie aan het strand. Dit alles zorgt voor kracht, impact en verbinding met elkaar.

Het heuvelachtige Zuid-Limburg

Samen met collega’s op pad om nog een beter en hechter team te maken! In het heuvelachtige Zuid-Limburg zijn de mogelijkheden voor teambuilding eindeloos: Abseilen en tokkelen, een mountainbike tocht door de Limburgse grotten, of juist een rustgevende wandeling door de natuur. Samenwerken staat centraal, met als doel het vertrouwen en de groepsdynamiek te versterken.

Culinair dineren

prive eiland

Heerlijk dineren op een unieke locatie samen met je team. Alle bovenstaande programma’s zijn te combineren met een smakelijk diner op een bijzondere plek in Nederland.

Van een high-end sterrenrestaurant midden in de Veluwe, tot aan een bourgondische barbecue, met foodtrucks in de buitenlucht of een verbindende borrel met een adembenemend uitzicht in een gastvrije omgeving midden in de natuur.

Met WYT Incentive Travel & Events ga je veilig op pad. Al onze reizen en evenementen zijn helemaal corona-proof en voldoen aan alle nodige richtlijnen. Daar kun je van op aan!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw incentive of bedrijfsreis in eigen land? Uiteraard werken wij graag een op maat gemaakt voorstel voor u uit.

Bekijk hier ons portfolio of neem contact met ons op.

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl