WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Erwin Dohmen

WYT_Trainer-consultant

WYT / WYT / WYT team / Erwin Dohmen

Erwin Dohmen

“of we vinden een weg, of we maken er één”

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Trainer-consultant

Mensen en organisaties in de gewenste beweging krijgen door de juiste tools aan te reiken en de juiste veranderingen in context te adviseren. Gespecialiseerd in teameffectiviteit (master Belbin), leiderschapsstijlen en interventies en accountmanagement met meer resultaat. Daarbij gebruikmakend van diverse werkvormen (ervaringsleer) ter verankering.

Mijn Stijl

Mijn stijl kenmerkt zicht door het inzetten van diverse leerstijlen die passen bij het individu en het meeste resultaat opleveren. Confronterend, resultaatgericht, energiek, luisterend en ondersteunend.
Na een training of coaching sessie moeten mensen gelukkig en rijker huiswaarts keren. Rijker door meer bagage, meer inzicht in eigen handelen en succesvoller in werk en privé. Hieraan besteed ik graag mijn volle energie.

Mijn passie

Bedrijfskundige achtergrond, werkzaam geweest in diverse commerciële directiefuncties binnen de zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening en media.
Als trainer en consultant richt ik mij graag op het in gang zetten van verandering van samenwerkingspatronen, verandering van denken en vaardigheden en het meer marktgericht leren handelen.

Erwin Dohmen als coach

Samen zoeken naar de juiste overtuigingen die helpen om de volgende stap te nemen. Samen een reis maken naar nieuwe inzichten die nieuwe doelstellingen realiseerbaar maken. Ervaren coach van vele directieteams, (internationale) managers en professionals.

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Direct meer weten over één van onze leiderschapsreizen?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Kennismaken?

Bel Erwin +31 (0)6 41987877!

Erwin Dohmen

Trainer en coach

“of we vinden een weg, of we maken er één”

Terug naar boven