WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Klaas Koster

WYT_Trainer-Coach

WYT / WYT / WYT team / Klaas Koster

Klaas Koster

“Je kunt de windrichting niet veranderen, wel de stand van je zeilen”

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Trainer-consultant

Mijn sterk praktijkgerichte instelling helpt bij het daadwerkelijk realiseren van beoogde doelen bij interventies. Enthousiasme en positivisme zorgen er daarbij voor, dat mensen zich gaan richten op zaken die wel haalbaar zijn en waar ze wel invloed op hebben. Vanuit mijn sportachtergrond werk ik ook graag met teams om gezamenlijk de gedragsverandering te bewerkstelligen die nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Met betrekking tot verandering en communicatie ga ik uit van de hiërarchie van zes logisch niveaus (NLP), ieder hoger niveau organiseert wat er op het lagere niveau gebeurt.

Mijn Stijl

Mijn stijl is onderscheidend door de dynamiek en de actieve elementen vanuit het idee ‘learning by doing’. Deze sportieve elementen aangevuld met een gezonde dosis humor zorgen voor een dynamisceh en unieke ervaring die je niet gauw zal vergeten. Specifieke kenmerken voor mijn stijl van werken zijn: enthousiast, verbindend, doortastend, prestatie- en vooral ook mensgerichtheid.

Mijn passie

“Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit hard te werken.” Vandaar dat ik het training- & coachingsvak gecombineerd hebt met mij allergrootste passie: reizen!
In 2006 heb ik alle schijnbare zekerheden overboord gegooid om het jaar erop een jaar lang te kunnen reizen door Midden- en Zuid Amerika én Antarctica. Deze unieke ervaring deel ik graag en help met veel plezier anderen om ook te onderzoeken welke schijnbare zekerheden zij los kunnen laten zodat er ruimte voor nieuwe inzichten ontstaat.

Klaas Koster als coach

‘Wie als dubbeltje geboren is wordt nooit een kwartje!’ Is dat wel zo? Als je denkt Dit klopt, dan is dat nog waar ook. Als je net als ik echter denkt Niet waar, dan klopt dat ook! Welke belemmerende overtuigingen heb jij om nog succesvoller of gelukkiger te zijn? Ik help ze graag herkaderen zodat je toegang krijgt tot jouw ongekende vermogens. Sinds 2011 NLP-master en coach van vele teams en individuele professionals.

Ervaring

20 jaar actief in het bedrijfsleven als inkoopmanager, commercieel directeur, bedrijfstrainer en (team)coach voor onder andere Attero, Rabobank, ING, Asito, Brova Groep, Volvo, Hyundai, Shell, Run2Day, Mizuno, Bataviastad, ANAC, HANOS, BCC, DA Drogisterijen,TCK Groep. Aard van de opdrachten: opleidings-, verander- en cultuurprogramma’s rondom gedrag & communicatie, leidinggeven, teambuidling, klantgerichtheid, timemanagement en persoonlijke effectiviteit.

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Direct meer weten over één van onze leiderschapsreizen?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Kennismaken?

Bel Klaas +31 (0)6 24858556!

Klaas Koster

Trainer en coach

“Je kunt de windrichting niet veranderen, wel de stand van je zeilen”

Terug naar boven