WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Mirjam van den Boezem-Wijffels

WYT_ coach

WYT / WYT / WYT team / Mirjam van den Boezem-Wijffels

Mirjam van den Boezem-Wijffels

“De ware kracht zit in jezelf! Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Mijn Stijl

Empatisch/intuïtief, vanuit verbinding, met compassie en respect, doelgericht, praktisch, spiegelend
Om resultaten te boeken, tijdens coaching- en/of ontwikkeltrajecten, zet ik mezelf in als instrument. Ik geef in het hier en nu terug wat ik ervaar, denk en voel. Daardoor komen patronen boven water die eerder niet zichtbaar waren en resultaten worden sneller bereikt. Ik ben in staat om op een duidelijke en mensgerichte manier complexe patronen, gedachtegangen en overtuigingen bespreekbaar te maken, waarbij een verbinding tussen mij als coach en de ander essentieel is.

Mirjam als coach

Als klein kind en als tropenstudent ben ik al vroeg in aanraking gekomen met andere culturen en de fysieke krachten van de natuur. Tijdens mijn studie hield ik me al bezig met hoe kleine boertjes aan de andere kant van de wereld zich in samenwerking/verbinding met de natuur het beste uit zichzelf en de natuur konden halen. Na mijn studie wilde ik me graag verder persoonlijk verdiepen en deze ontwikkeling is tot op de dag van vandaag nog steeds gaande. Ruim 15 jaar houd ik me als coach intensief bezig met het ontwikkelen van mensen. De reis die ik in mijn eigen ontwikkelproces heb doorlopen geven me veel handvatten om ook anderen in hun reis te mogen begeleiden. Het kunnen stilstaan, bewustwording, kunnen reflecteren zijn in mijn optiek de meest essentiële voorwaarden voor groei naar persoonlijk leiderschap.

Vanuit zelfkennis ontstaat er vertrouwen en durf je bewust doelen te stellen en keuzes te maken die bij je passen. Deze (innerlijke) keuzes leiden tot een sterk gevoel van zelfontplooiing, eigenheid, zingeving en werkelijk geluk. Deze reis van persoonlijk leiderschap vraagt moed, lef en doorzettingsvermogen. Je moet zowel kunnen denken, voelen en doen! Al deze aspecten heb ik zelf als persoon ervaren en dat maakt dat ik ook met begrip en met respect anderen kan begeleiden in hun ontwikkelingsreis die vaak als lastig wordt ervaren. “Echte” leiders zijn in mijn ogen authentieke mensen die zich bewust zijn van hun eigen kracht, nemen verantwoordelijkheid naar zichzelf, binnen een team / organisatie/ samenleving en weten welke taken daar voor hen in zijn weggelegd!

Gecertificeerd coach

In mijn dagelijkse praktijk houd ik me vooral bezig met persoonlijke- en teamcoaching en “coach the coach/leider” trajecten, waar ik anderen leer hoe ze mensen kunnen begeleiden/coachen en authentiek leider kunnen zijn. Als gecertificeerd coach ben ik aangesloten bij de NOBCO, EMCC en Stir!

Durf jij het aan om met mij en mijn collega’s deze reis met jezelf aan te gaan, zo ja van harte WELKOM!

Contact met Mirjam
KibokoCoaching
Bel met Mirjam: 06-50405468
Mail met Mirjam: mirjam@kibokocoaching.nl

Terug naar WYT_Leiderschapsreizen

Direct meer weten over één van onze leiderschapsreizen?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

 

Kennismaken?

Bel Mirjam +31 (0)6 50405468!

Mirjam van den Boezem-Wijffels

Coach

“De ware kracht zit in jezelf! Alles wat je aandacht geeft groeit!”

Terug naar boven