WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentivereis Suriname

Natuur, cultuur en historie

Project omschrijving

Incentivereis Suriname

Over Suriname

Waarom op incentivereis naar Suriname? Het adembenemende landschap is al een beleving op zich! Dit kleurrijke land ligt in Zuid-Amerika en bestaat voor meer dan 80% uit ongetemde jungle met een diversiteit aan prachtige flora en fauna. Vaar in alle stilte door de rivieren en diepe jungle heen, zeer indrukwekkend. Dit alles maakt Suriname zo uniek!

De hoofdstad van Suriname is Paramaribo. Deze koloniale stad heeft een rijke geschiedenis en dit is nog steeds zichtbaar tijdens een wandeling door het oude historische centrum (UNESCO). Bewonder hier diverse bezienswaardigheden zoals de St. Petrus & Pauluskathedraal, het onafhankelijkheidsplein en een van de dagmarkten.

De bevolking zeer vriendelijk en spreekt de Nederlandse taal. Het klimaat in Suriname is lekker tropisch warm, denk hierbij aan 30+ graden Celsius! Geen zorgen, op de meeste locaties tijdens deze reis is het mogelijk om een verfrissende duik te nemen in het zwembad of de Suriname rivier.

Direct meer weten over een incentivereis naar Suriname?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat je niet mag missen tijdens een reis naar Suriname

Activiteiten
Tijdens je reis kan een bezoek aan natuurpark Brownsberg niet ontbreken. Onderweg passeer je bergwatervallen, brulapen en toekans. Of geef een bezoek aan de stad Nieuw Nickerie en bezoek de beroemde rijstvelden. Verder is een bezoek aan het indianendorp Palumeu aanbevolen. Dit schitterende dorp ligt vlakbij de Boven-Tapahonyrivier waar je helemaal tot rust komt en de stroomversnellingen kunt aanschouwen.

Cuisine
Je geniet zoveel mogelijk van de Surinaamse keuken, want lekker eten staat in dit land centraal! In Suriname wordt er zeer uitgebreid gekookt, vooral de traditionele roti en de Javaanse saté zijn echte aanraders. Het eten wordt bereid met lokale specerijen en kan hierdoor wel wat pittiger zijn. Ook het fruit is heel smakelijk, er zijn veel exotische vruchten te vinden. Probeer bijvoorbeeld eens de verse passievrucht of mango!

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept 4-daags programma Suriname

Hieronder vindt je een concept programma voor een incentivereis naar Suriname. Graag verzorgen wij een programma volledig op uw wensen afgestemd. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Dag 1.

Gezamenlijk verzamelen we op de luchthaven voor de check-in en vlucht naar Suriname. Na een heerlijk relaxed ontvangst op de luchthaven met een kop koffie en iets lekkers begint de vliegreis die circa 9 uur zal duren. Bij aankomst in Suriname reizen we af naar het hotel in Paramaribo waar je de gelegenheid krijgt om op te frissen. Hierna starten we met een korte wandeling door de stad. Een bijzonder moment, want dit is tevens je eerste kennismaking met de lokale cultuur en tradities. ’s-Avonds geniet je van een overheerlijk diner bereid op Surinaamse wijze in een lokaal restaurant.

Dag 2.

Rise and shine! In de ochtend ontdekken we Paramaribo met de fiets onder begeleiding van een lokale gids die ons alles kan vertellen over deze stad. Hierna vertrek je per boot naar de eeuwenoude koffie en cacaoplantage van Frederiksdorp. Na de lunch op deze locatie staat er een geweldige activiteit op het programma: dolfijnen spotten.

’s-Middags vliegen we van airstrip Zorg en Hoop naar Botopasi. Hier verblijven we in een geweldige river lodge met een adembenemend uitzicht. In de avond gaan we op avontuur en verkennen we de jungle per boot, we gaan op zoek naar de kaaimannen!

Dag 3.

Vandaag ontdek je het authentieke Botopasi. Dit is een klein dorp gelegen vlak langs de Suriname rivier. Maar eerst vertrekken we na het ontbijt voor een boswandeling door de jungle. Tijdens de wandeling vang je je eigen vis welke je op traditionele wijze gaat bereiden. Na de lunch bezoek je ‘s-middags het dorp en maak je kennis met de lokale bevolking. In de avond geniet je in het dorp van een culturele show!

Dag 4.

De laatste dag in dit paradijs is aangebroken. Na het ontbijt vertrekken we naar het dorp Pikinslee, hier bezoeken je onder andere het Maroonmuseum. Na deze bijzondere ervaring vertrek je per boot naar het Bergendal resort. Dit resort is gelegen op een prachtige plek in het hart van de jungle langs de rivier. Bij aankomst krijgen de deelnemers hier de mogelijkheid om op te frissen. Na het diner vertrekken we namelijk weer naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland.

Einde van een fantastische Suriname incentivereis!

Meer weten over een incentivereis naar Suriname?

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Terug naar boven