WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Versterken van klantenrelatie

Klantenreis Jordanië

Project omschrijving

Incentivereis Jordanië

Cultuur en avontuur vind je in Jordanië, in het spoor van de bijbel. Jordanië ligt in het hart van het Midden-Oosten. In dit prachtige land zijn nog veel overblijfselen van oude beschavingen terug te vinden. Je vindt er wonderbaarlijke woestijnsteden en het landschap is verassend afwisselend.

Dwaal tijdens een incentive reis in Jordanië rond in de verborgen stad Petra, drijf samen met je collega’s in de Dode Zee, of slof in een karavaan van kamelen tussen steile rode rotsmuren en zandduinen van de Wadi Rum woestijn. En de Roze Zee niet te vergeten, met haar prachtige koraalriffen. Hier zijn tal van activiteiten die een groep kan doen. Waaronder varen in een glazen boot, snorkelen tussen de meest kleurrijke vissen. Of zelfs nog een stapje verder; duiken in deze prachtige zee.

Overnachten kan in een van de sfeervolle hotels of beleef de magie van de woestijn door te overnachten in bedoeïenkamp. Op deze wijze zie je je collega’s of relaties van een hele andere kant.

Inspectie reis Jordanië, lees hier meer.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Kortom, Jordanië biedt voor iedere groeps- en incentivereis de juiste ingrediënten

In het spoor van Lawrence of Arabia?

ga op incentive reis naar Jordanië!

Wat mag je niet missen bij een incentivereis naar Jordanië

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

 • Bijbelverhalen, verloren steden, Lawrence of Arabia; beleef het in Jordanië.
 • Bezoek aan Amman, de hoofdstad van dit Koninkrijk. Maak kennis met de vriendelijke bevolking, bezoek het amfitheater, de citadel en de prachtige musea die deze stad rijk is.
 • Terug naar de Romeinse tijd. Een niet te missen bezoek aan Jerash. Deze stad is uitzonderlijk goed bewaard gebleven.
 • Madaba, met zijn fabuleuze mozaïekvloeren uit de 6e weeuw.
 • Mount Nebo waar Mozes zijn beloofde land overzag.
 • De Dode Zee; lees een krantje al dobberend op deze zee. Of geniet van een van de gezondheidsbehandelingen met het heilzame modder.
 • Per 4×4 of aircobus door het prachtige landschap van Jordanië, over de Kinds Highway of door de Wadi al-Mujib kloof met de meest spectaculaire natuurlijke panorama’s die dit land rijk is. Om nog maar niet te spreken over de Wadi rum Woestijn.
 • Petra; het hoogte punt van deze icentivereis! Deze verborgen stad met meer dan 100 imposante tempels, kloosters, theaters en gaven. Allemaal in de rosten gehouwen.
 • Wadi rum woestijn adventure; 4×4 off road trip, een kamelen tocht, op bezoek bij de bedoeïenen.
 • Overnachting zoals in het sprookje van duizend en één nacht; slaap in een bedoeïenen tentenkamp onder de imposante sterrenhemel van de Wadi Rum dessert tijdens deze groepsreis naar Jordanië.
 • Duiken en/of snorkelen in Aqaba; beleef de onderwater wereld van de Rode Zee. Maak kennis met de prachtige subtropische vissen. Lekker flaneren over de boulevard. Of relaxen op een van de heerlijke stranden. Een ontspannen afsluiting in Aqaba maakt iedere incentive reis compleet.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Het klimaat in Jordanië en de beste reistijd

Jordanië kent een mediterraan klimaat. In het zuiden rond Aqaba kan de temperatuur oplopen tot zo’n 40 graden in de zomer en valt er nauwelijks regen. In het noorden wordt het ’s zomers maximaal 33 graden. De lente en de herfst zijn lang en aangenaam in heel Jordanië. In de maanden november tot en met maart valt er wel eens regen. In Petra kan het dan ook flink afkoelen. Echter blijft het voor incentive reis naar Jordanië dan een prima en aangenaam klimaat.

Bijzonderheden

Vluchttijd: zo’n 4 uur
Visum is noodzakelijk; WYT_Keep Exploring verzorgt voor de gehele groep een groepsvisum
Lokale valuta: de Jordaanse Dinar (JOD)
Eventuele vaccinaties: DTP, hepatitis A
Taal: er wordt Arabisch en redelijk goed Engels gesproken
Tijdverschil: 1 uur later in Nederland en België. In de zomer is er geen tijdverschil

Typische gerechten tijdens de incentive reis

Hommos = kikkererwten puree
Tebbouleh = frisse salade
Mutabal = aubergine puree met yoghurt
Meshwi = gegrild vlees aan satepennen
Faroughe = geroosterde kip
Kebbe mechwiye = gehakt gegrild op houtskool
Shoarma = zoals bij ons bekend
Samak = vis gerecht
Mansaf = gestoofd lamsvlees
Baklva = zeer zoete honing deegwaar met nootjes

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept programma groeps- en incentivereis Jordanië

Hieronder vind je een concept programma voor de bestemming Jordanië. Dit programma is zeer summier omschreven. Wil je meer weten, bel of mail ons dan gerust of lees het verslag van de inspectiereis naar Jordanië hier.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Dag 1
Verzamelen op Schiphol (of Brussel). Ochtend vlucht naar Amman. Aankomst Amman en vlucht door naar Aqaba. Aankomst in de gezellige haven stad van Aqaba. Genieten van een heerlijk diner in een van de bekende vis restaurantjes. Hierna nog even aansluiten bij met een kop lokale koffie of thee op een van de lokale pleintjes. Overnachting in een van de prachtige hotels aan de Rode Zee.

Dag 2
Na aan ontbijt met uitzicht op de Rode Zee vertrekken we richting de verborgen stad Petra. Een bezoek aan deze mysterieuze stad met de meer dan honderd schatkamers, tombes en theaters uitgehouwen in de kleurrijke rots partijen. Een van de hoogte punten van deze reis. Lunch in Petra. Namiddag vertrek richting Wadi Rum woestijn met eigen 4×4 wagens. Aankomst tentenkamp en een sunset cocktail. Overnachting in een privé bedoeïen tenten kamp. Optioneel is het mogelijk om hier een DJ t verzorgen of een traditionele Jordanië avond met buikdanseressen en traditionele muziek.

Dag 3
Ontbijt in het kamp. Ochtend programma Wadi Rum met bijvoorbeeld ballon varen of 4×4 off road rijden in de woestijn. Lunch onderweg en retour naar Aqaba. Deze middag is lekker vrij te besteden. Relaxen aan het strand of duiken en snorkelen vanaf een glasboot. Sharazad night; iedereen vind traditionele Jordaanse kleding op zijn of haar kamer. Gezellige avond vol met muziek en genieten van culinaire lekkernij.

Optioneel voor dag 3:
Tranfer vanuit Wadi Rum naar de Dode Zee. Even lekker dobberen in de Dode Zee. Diner en overnachting, eventueel met Sharazad feestavond in een van de prachtige hotels aan de Dode Zee.

Optioneel voor dag 3:
Door naar Amman; avond bezoek aan de stad, de citadel en het amfitheater. Heerlijk diner in een van de top restaurants in Amman.

Dag 4
Vroeg ontbijt en vlucht naar Amman. Vlucht Amman – Amsterdam.
Einde van een onvergetelijk incentive reis naar Jordanië.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven