WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Incentive reis Fins Lapland

On top of the world

Project omschrijving

Op expeditie naar Lapland

Ga op expeditie boven de poolcirkel. Met je zakelijke relaties, vrienden, collega’s of personeel. Nodig ze uit in Fins of Zweeds Lapland. Ontdek de wildernis in een ontwikkeld land. Ervaar de kou en de natuur. Ga goed voorbereid op avontuur. Je wilt op incentivereis met een groep, exclusief, avontuurlijk en toch veilig. Het programma voor 4 tot 250 personen dient inhoud te hebben, eventueel met coaching on the spot, het eten moet goed zijn. Je zoekt de ruimte in een wereld die steeds kleiner wordt. Wij nemen je mee naar authentiek Lapland!

GoLapland

GoLapland is een product van WYT_Keep Exploring en de specialist in Nederland op het gebied van Lapland incentive- en groepsreizen. GoLapland werkt met kleine, lokale leveranciers voor de beste kwaliteit. Zelf zijn we op alle locaties geweest en hebben we alle activiteiten uitgeprobeerd. We leveren altijd maatwerk, zorgen voor 24/7 begeleiding ter plaatse en blijven steeds op zoek naar de beste, authentieke Laplandervaringen.

Lapland in beeld en geluid! Bekijk hieronder de filmcompilatie van de meest recent georganiseerde Lapland incentive reis door WYT_Keep Exploring.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Wat mag je zeker niet missen tijdens een icentivereis naar Lapland

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

 • Een sneeuwscooter tocht ‘by night’
 • Ervaren wat echt koud is, temperaturen tot minus 40 graden
 • Opwarmen in de typische houtgestokte sauna’s. Wie durft er af te koelen in het ijswak
 • Overnachten in een sneeuw igloo, jazeker sneeuw, er zijn er namelijk ook van glas
 • Met de dol enthousiaste husky honden op pad, wat een teamwork!
 • Op jacht naar het Noorderlicht, een spectaculair fenomeen aan de hemel wat ieder mens gezien wil hebben
 • IJsvissen, wie heeft het meeste geduld
 • Genieten van de culinaire Lapse authentieke keuken…en gezelliheid
 • Breaking the ice, met de ijsbreker Sampo, wat een ervaring
 • Rally rijden en je rijvaardigheid trainen in de sneeuw en op het ijs, adrenaline kick van Lapland
 • Bezoek aan de rendieren farm en tocht door over de Tunturi ofwel de Toendra
 • Bezoek the Artic circle en de woonplaats van de enige echte kerstman

Lapland is geen land, Lapland is een ervaring

Lapland staat bekend om het onuitputtelijke natuurschoon, befaamd voor de rust en de ruimte die er nog regeren. Veel minder bekend staat Lapland als einddoel voor meetings, congressen en seminar. Of als fantastische climax in de vorm van een incentive, een speciale groepsreis of als wintersportbestemming.

Lapland staat voor mysterie

Het land roept beelden op van eindeloze sneeuwvlaktes, witbevroren bossen en meren met metersdik ijs. De contrasten tussen licht en donker in de seizoenen zijn typerend voor het land, op het uiterste puntje van de kaart van Europa. Het is een land van rendieren en de Sami, de oorspronkelijke – en kleurrijke – bewoners. Zo’n panorama als in Lapland vindt je nergens anders.

Over Lapland

Lapland is het gebied rond en boven de poolcirkel. Het is in zowel in Noorwegen, Zweden als Finland het minst bewoonde gedeelte van het land. Slechts 350.000 mensen wonen hier permanent op een oppervlakte te vergelijken met ca. 8 x Nederland. Midden in het uitgestrekte landschap stuit u dan ineens op bijzondere bestemmingen, die ook nog eens veilig en gemakkelijk per vliegtuig te bereiken zijn. Het zijn bestemmingen met een verrassend goed aanbod aan accommodaties. Van hotel tot blokhut: uw gasten hebben alle keus. Ook de culinaire voorzieningen zijn van niveau, met een brede selectie aan restaurants. En natuurlijk maakt de natuur Lapland tot één grote ontdekkingsreis. Stapt u maar in, voor een spectaculaire reis per sneeuwscooter! Dwars door het witte landschap gaat het. Of wilt u het authentieker, in een slee achter een span husky’s of een rendier? Alles kan!

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Concept programma incentivereis Fins Lapland

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Dag 1
Vlucht Amsterdam – Helsinki, Helsinki – Ivalo. Finnair brengt je, via de Finse hoofdstad Helsinki, naar het plaatsje Ivalo, 300 km ten noorden van de poolcirkel. Aankomst luchthaven en een nachtelijke transfer per sneeuwscooter naar het meer van Inari. In het donker en dubbel zo spannend. Onderweg maken we een stop om de sterren te bewonderen of worden we wellicht getrakteerd op het schauwspel van het Noorderlicht.. Aankomst in een authentieke wildernishut. Lekker aan tafel en genieten van een traditioneel diner. Nagenieten van de eerste indrukken in de kami, zij aan zij met je mede reisgenoten rondom het kampvuur. Overnachting in de wildernishut. Einde dag 1! Lapland, je bent er echt.

Dag 2
Gemotoriseerd avontuur; Spectaculaire dagtrip met sneeuwscooters, ijsvissen en een outdoor lunch. Namiddag aankomst in het ijshotel van Kakslauttanen. Opwarmen in de sauna met voor de liefhebbers een lokale snaps. Aperitief in de IJskapel of aan de IJsbar. Wat een prachtig bouwwerk! Genieten van een heerlijk diner van lokale producten. Dat gaat er goed in na vandaag. Overnachting in sneeuwiglo’s (optioneel: glazen iglo of blokhut).

Dag 3
De natuur van Lapland. Ochtend vertrek naar het dorpje Saariselkä en start van de cross country workshop en tocht. Lunch in Saariselkä. Middag vrij te besteden in Saariselkä en omgeving. Lekker shoppen of genieten van de faciliteiten van het hotel. Traditioneel diner in authentiek restaurant of Kami. Nightlife’ Saariselkä verkennen. Overnachting in een 4**** hotel

Dag 4
Op pad met de huskies; deze ochtend een adembenemende huskytocht. Onder luid geblaf schiet u tussen de besneeuwde bomen door. Lunch bij de huskyfarm. Transfer naar de luchthaven van Ivalo. Nog met een koude neus van deze ochtend checkt u in voor de terugreis. Retourvlucht Ivalo – Helsinki, Helsinki – Amsterdam. Einde van een onvergetelijke trip naar Lapland.

Direct meer weten?
Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Gerelateerde projecten

Terug naar boven