WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

Teamweekend Nederland, IJmuiden

Het was een knaller

Project omschrijving

Teamweekend IJmuiden, Nederland

Referentie:
Voor ons jaarlijkse teamweekend hebben we er voor gekozen om met Jeroen van WYT samen te werken. En dit was een geweldige keuze!

Met 92 collega’s zijn we op pad gegaan en hebben we een onvergetelijk weekend gehad. Een programma dat perfect in elkaar zat met alle benodigde ingrediënten. Teambuilding, lol, sport, feest, lekker eten, verbinding en leren.

Vanaf het eerste moment heeft Jeroen ons begeleid en geholpen. Op een zachte manier neemt hij leiding en kun je er volledig op vertrouwen dat het goed komt. Met veel creativiteit en een enorm invoelend vermogen weet hij snel wat bij jouw organisatie past en wat er toegevoegd moet worden om extra dimensie en lading te geven aan een reis. En heel belangrijk; een programma maken waarin 92 verschillende mensen zich kunnen vinden en van genieten! Super knap hoe hij allerlei opties binnen een bepaald moment creëert waardoor er voor ‘ieder wat wils’ ontstaat.

De communicatie was transparant, overzichtelijk en super efficiënt. WYT blinkt uit in dienstverlening en service. We werden totaal ‘ontzorgt’. In de voorbereiding als tijdens het weekend zelf. Jeroen is scherp, gedetailleerd, ontzettend vriendelijk, kijkt vooruit, is constant overal aanwezig en loopt steeds drie stappen voor. Hij denkt werkelijk aan alles!

We zijn dankbaar voor de enorm fijne en vruchtbare samenwerking.
Het was een knaller in de breedste zin van het woord.

Namens First Impression audiovisueel, Tilburg

Direct meer weten over een teamweekend in Nederland of de Benelux?
Bel met WYT: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT: explore@wyt.nl

 

Gerelateerde projecten

Laat een reactie achter

Terug naar boven