WYT_Incentive travel & Corporate events | explore@wyt.nl | +31(0)13 8000223

VITALITEITSREIZEN

Vitale mensen presteren beter

Project omschrijving

Uitsluitend maatwerkreizen

WYT_, heeft zijn sporen ruim verdiend met het organiseren van de meest uiteenlopende en uitdagende incentive trajecten. Daardoor weten we dat niet de bestemming, maar de reis ernaar toe echt het belangrijkste is. De beleving is wat echt telt. Elke traject is anders, afhankelijk van het doel, de locatie en de doelgroep. We leveren dan ook uitsluitend maatwerkreizen. Geen twee reizen zijn hetzelfde. Wel zijn ze altijd uitdagend en grensverleggend.

In dit portfolio vindt u slechts een selectie uit de meer dan 200 door ons uitgevoerde incentive- en groepsreizen. Komt de bestemming of het programma niet voor in dit portfolio, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Bel met WYT_: +31 (0)13 8000 223
Mail met WYT_: explore@wyt.nl

Ultieme beloning

Nog even over de naam ‘incentivereizen’: “Dat staat oorspronkelijk voor een beloning voor het behalen van zakelijke doelen. Maar in de praktijk gebruiken we de naam voor alle soorten zakelijke groepsreizen, van een personeels- of motivatiereis tot een jubileum- of relatiereis. Iedereen verdient tenslotte die beloning van persoonlijke groei. Voor ons is het de ultieme beloning als we de verwachtingen overtreffen en je mensen echt ziet groeien. Lees hier over Incentives volgens WYT_.

Meteen meer weten…?

ontdek het zelf en maak een afspraak!

Project informatie

  • Datum 27 mei 2020
  • Labels Services_homepage
Terug naar boven